Najčešća pitanja i odgovori
o štampanju

U štampanju reklamnog materijala, flajera, vizit karti i kancelarisjkom materijalu, lideri smo na tržištu i obavljamo kompletne usluge: pripremu za štampu, dizajn, štampanje, organizaciju dostave i dostavu.

Da li i dizajnirate flajere odnosno da li pripremate za štampu?

Obavljamo kompletnu pripremu za štampu. Naši profesionalni grafički dizajneri će dizajnirati po Vašoj želji flajere, vizit karte ili reklamni materijal a onda ćemo Vam poslati dizajn tj. pripremu za štampu da pogledate. Kada se usaglasimo o konačnom izgledu, tek tada štampamo. Za dizajn je dovoljno da nam se javite a onda ćemo u odnosu na Vaš cilj da Vam predložimo šta je potrebno da nam pošaljete da bi smo napravili pripremu za štampu za Vas. Možete nam poslati i Vašu pripremu za štampu. Ukoliko je nemate najbolja opcija zbog kvaliteta štampanja je da Vam uradimo mi dizajn i pripremu jer ćemo mi i štampati pa samim tim garantujemo za kompletnu izradu flajera ili drugog reklamnog materijala.

Koliko košta samo štampanje flajera?

Cena štampanja flajera zavisi od formata i tiraža. Cene su istaknute na našem sajtu. Mi smo našim uvaženim kupcima odmah u okviru cenovnika predložili najoptimalnija rešenja (najpovoljnije cene po komadu u odnosu na tiraž). Svakako, ukoliko su Vam potrebne druge količine ili imate druga pitanja slobodno nas pozovite ili nam pišite i odgovorićemo vam u najkraćem mogućem roku.

U kom roku mogu da očekujem da će flajeri biti gotovi?

Priprema za štampu traje 1-2 dana a prosečno vreme čekanja na akcijske flajere po akcijskim cenama je 3-4 radna dana. Postoji mogućnost i hitne izrade flajera ili vizit karti po drugačijim uslovima i cenama. Predlažemo da nam se javite za dogovor.

Koliko košta dizajn, priprema za štampu?

Osnovni i napredan dizajn kao i kompletna priprema za štampu se naplaćuje prema dogovoru. Kada Vam jednom napravimo pripremo za štampu, sa tom pripremom možete da štampate flajere ili vizit karte neograničeno puta u količinama koje želite.

Da li mogu da Vam dostavim svoju pripremu za štampu?

Da. Svakako ako imate profesionalno uradjenu pripremu za štampu koja ispunjava sve tehničke standarde kvaliteta. Dizajn ili pripremu za štampu možete da pošaljete mailom office@izradaflajera.com

Kako može da se preuzme štampani materijal?

Štampani materijal možete preuzeti lično u Beogradu ili Vam možemo dostaviti, ma gde da ste u Beogradu ili Srbiji.
Kada je reč o dostavi, garantujemo za brzu i bezbednu dostavu a materijal šaljemo kurirskom službom po želji.

Da li izradjujete sve vrste flajera?

Da. Kod nas možete poručiti sve formate flajera A7, A6, A5, A4, A3, sa savijanjem ili bez savijanja, flajere sa jednostranom ili dvostranom štampom, flajere za kvake, brošure...


Dobrodošli!